écrire un message >

« dernier 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 suivant »

Johan,

Het is niet de eerste keer dat ik in jouw gastenboek schrijf.
De eerste keer heb ik mij lovend uitgelaten over het eindresultaat van de interne verbouwing van ons huis. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend dat wij voor de vernieuwing van de voor- en achtergevel opnieuw voor jou zouden kiezen.
Ook nu blijkt dit weer een juiste keuze te zijn geweest.
Complimenten van buurtgenoten bevestigen dit.
Met het aanbrengen van de kunststofbekleding ziet onze woning er weer tiptop uit. Met oog voor detail is door jou weer een puik stukje werk afgeleverd. We zijn dan ook dik tevreden.

Prijs en kwaliteit staan in de juiste verhouding en de manier hoe jij met klanten omgaat ervaren wij als zeer prettig. Ook de nazorg is bij jou goed geregeld.

Derden die het gastenboek inzien kunnen wij verzekeren dat men geen spijt krijgt wanneer men kiest voor Arends Totaalbouw.

Vakmanschap is meesterschap !


Sebo en Alie Meijer

Sebo Meijer - 02-10-2023 - 08:38

Wat door velen als onmogelijk werd gehouden, heb jij met veel inzet en kennis voor mekaar weten te krijgen... Namelijk het herstellen van, een door ons gekocht, vervallen huisje aan de Rijksstraatweg in Glimmen! Een huisje van begin 1900 wat sinds jaren niet bewoond werd. (bewoonbaar was) Wat een project! De voorgevel is tot in detail in ere hersteld, iets wat door vele dorpelingen zeer wordt gewaardeerd.
We hebben er zelfs de krant mee weten te behalen! :-)

Johan, bedankt dat je dit avontuur samen met ons aan hebt durven gaan. Bedankt voor jouw tomeloze inzet, kennis, tips, creativiteit en het feit dat je vaak op praktische wijze met ons mee dacht. Niet geheel onbelangrijk, maar ook dank voor de gezelligheid die je altijd mee bracht; het was een mooie tijd met jou!

Het huis is zo goed als af, jouw werk zit erop. Voor ons nog wat kleine dingen te doen maar...., wat wonen we toch mooi!

Dat we je aanbevelen, dat hoeven we je niet te vertellen!

(voor de geïnteresseerden > zie project Rijksstraatweg Glimmen)

Jan-Johan, Simone & Vincy - 02-10-2023 - 08:38

Dag Johan,

Ik kon het niet laten om via jouw gastenboek kenbaar te maken dat ik bijzonder tevreden ben met het resultaat van de verbouw.
Het is een goede keus geweest deze opdracht aan jou te gunnen.
Met name de deskundigheid en vaardigheid waarmee deze klus door jou geklaard is heeft veel indruk op ons gemaakt.
Je maakte er nooit een probleem van wanneer tussentijds het oorspronkelijke plan moest worden aangepast. Een stopcontactje meer of minder was geen probleem. Jouw reactie op onze twijfel over het bijbestellen van een opstaande rand voor op het aanrechtblad, hebben wij zeer gewaardeerd. Een goede communicatie tussen bouwer en opdrachtgever staat hoog in het vaandel bij jou.
Nogmaals Johan bedankt voor jouw inzet en het prachtig eindresultaat.
We durven jou met een gerust hart aanbevelen.

Sebo en Alie Meijer

Sebo en Alie Meijer - 02-10-2023 - 08:38


écrire un message >

« dernier 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 suivant »